El trenet de Can Mercader renova el circuit pel parc de Cornellà

Turisme Baix Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà es troba en ple procés de renovació del traçat del trenet del parc de Can Mercader de Cornellà (Baix Llobregat).

«A poc a poc, cada any anem consolidant el canvi de via. Aprofitant, instal·lem dues desviacions de radi 16,5 m. Pròximament, en posarem dues més en un altre lloc per poder donar al circuit més jugabilitat», han explicat des del Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà a les xarxes socials.

Aquest símbol local es va inaugurar l’11 de setembre del 1989 de la mà del llavors alcalde de Cornellà, José Montilla (PSC), i de Pasqual Maragall (PSC).

El trenet de Can Mercader va néixer d’una idea del Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà, tal com la mateixa entitat recorda a la seva pàgina web, «tenint en compte l’èxit que aquest tipus d’instal·lacions tenia en diferents llocs d’Europa».

Notícies relacionades

D’aquesta manera, «va ser proposat a l’Ajuntament de Cornellà perquè fos realitat aprofitant la construcció del parc de Can Mercader a principis de l’any 1987 que ho va assumir gratament», afegeixen.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat