’reHabilitem’

Cornellà acull una exposició sobre els beneficis de la rehabilitació d’edificis

Es pot visitar al centre cívic Parc Esportiu Llobregat fins al 4 de setembre

Cornellà acull una exposició sobre els beneficis de la rehabilitació d’edificis

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà (Baix Llobregat) acull fins al 4 de setembre l’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona (Diba) ‘reHabilitem’, que té per objectiu sensibilitzar sobre els beneficis de la rehabilitació d’edificis i orientar la ciutadania i professionals en el procés rehabilitador.

La mostra consta de dos plafons que, de manera interactiva, donen resposta a les preguntes «¿què és?, ¿per què? i ¿com rehabilitar?», informen de les ajudes disponibles i «posen èmfasi en l’oportunitat que representen els fons Next Generation», assenyalen des de la Diba.

Amb informació clara, ‘reHabilitem’ «ajuda a superar les barreres percebudes en relació amb la burocràcia existent a l’hora d’implicar-se en un projecte de rehabilitació», afegeixen.

Notícies relacionades

L’exposició es pot visitar al centre cívic Parc Esportiu Llobregat, ubicat a l’avinguda del Baix Llobregat. «Aquesta exposició de la Diputació respon als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) número 10 (reducció de les desigualtats) i número 11 (ciutats i comunitats sostenibles)», diuen des de la Diba.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat