De juny a setembre

Inici de la temporada d’estiu a les piscines de Cornellà: horaris i tarifes

El Parc Esportiu Llobregat i del Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader concentraran banyistes de tota la ciutat

Inici de la temporada d’estiu a les piscines de Cornellà: horaris i tarifes

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les piscines a l’aire lliure del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i del Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) es preparen per a la temporada d’estiu. Així, el pròxim 19 de juny obriran les portes per donar servei entre les 10.30 h i les 19.15 h cada dia de la setmana fins al 3 de setembre.

D’aquesta manera, un any més, aquests centres es convertiran en punts de trobada de banyistes de totes les edats i procedents de Cornellà, però també d’altres municipis de l’entorn metropolità.

El Parc Esportiu ofereix una original piscina a l’aire lliure i de gran extensió. En el cas de Can Mercader, la piscina a l’aire lliure de 50 m es complementa amb una de més reduïda per als més petits.

Reserva d’entrades

Notícies relacionades

Les entrades es poden reservar a través de la web del Parc Esportiu o a les taquilles amb gran varietat de tarifes: des de les entrades puntuals, abonaments de 10 o 20 usos, descomptes a partir dels 60 anys i per als nens d’entre 6 i 15 anys o fins a i tot això, una entrada exprés que dona accés a les piscines de les 17 h a l’hora de tancament per 2,26 euros

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat