Emprenedors

L’AMB i Cornellà distingeixen tres empreses emergents amb premis a la innovació metropolitana

Cada un dels guardons està dotat amb 6.000 euros

L’AMB i Cornellà distingeixen tres empreses emergents amb premis a la innovació metropolitana

AMB

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha distingit tres empreses emergents en la segona edició dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana, promoguda per l’Ajuntament de Cornellà –a través del Centre d’Empreses Procornellà– i l’AMB i dotats amb 6.000 euros per a cada guardonada.

La companyia premiada en la categoria de Dones és ColorSensing, que ajuda fabricants i distribuïdors envasats a reduir les restes alimentàries, informa l’ens metropolità en un comunicat aquest dimecres.

En l’àmbit del comerç i el turisme, l’elegida ha sigut Stockagile, que comercialitza una eina per controlar les existències de productes a fi que el petit comerç pugui concentrar en una plataforma les gestions de venda en línia i presencials.

La guardonada Theker Robotics ha rebut el premi en la categoria Indústria 4.0, per haver creat una tecnologia de microsoldadura i de soldadura electrònica que canvia el paradigma de fabricació de productes de la indústria electrònica i de semiconductors.

Notícies relacionades

Les tres iniciatives empresarials s’han imposat entre les 90 inscrites i que complien tots els requisits de les bases. Així, les altres sis empreses finalistes també han rebut un reconeixement durant l’entrega de premis.

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà