Emprenedors

Cornellà Open Future obre una nova convocatòria per «ajudar ‘start-ups’ metropolitanes»

  • Els emprenedors interessats poden iniciar el procés d’inscripció fins al 3 d’octubre

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa Cornellà Open Future (COF) ha obert nova convocatòria amb l’objectiu d’ajudar les empreses emergents metropolitanes seleccionades a la seva sortida al mercat «amb garanties d’èxit». Des de Procornellà busquen projectes innovadors de base digital i/o tecnològica, preferentment amb aplicació en l’àmbit de la indústria manufacturera.

Els emprenedors interessats poden iniciar el procés d’inscripció a través de la web del Cornellà Open Future fins al 3 d’octubre.

De tots els inscrits, s’escollirà un màxim de deu projectes per a la seva participació en el programa a partir del 25 d’octubre i amb el repte de fomentar i impulsar la sortida al mercat a través de la metodologia d’acceleració Open Future en un termini de cinc mesos d’acompanyament.

Aquesta iniciativa està totalment subvencionada per l’Ajuntament de Cornellà i Telefónica des de l’any 2016 a través del Centre d’Empreses Procornellà amb més de 25 anys d’experiència covant més de 200 projectes empresarials cada any.

Aquesta és la novena convocatòria del COF que ha fet possible la incubació de més de 40 iniciatives de les quals «més del 70% han aconseguit el seu objectiu de sortir al mercat».

Acompanyament de mentors

La iniciativa està oberta a empreses emergents amb domicili social, fiscal o centre d’activitat a l’àrea metropolitana de Barcelona i almenys amb una persona amb total dedicació al projecte.

Els seleccionats disposaran d’allotjament en un espai de treball compartit al HUB La Pirámide, a Cornellà, i comptaran amb un tutor de programa individualitzat, a més d’assessorament personalitzat a través de tutors experts en empreses emergents.

Notícies relacionades

Els escollits també tindran un seguiment mensual de l’evolució del projecte i rebran l’acompanyament de «mentors sèniors de Telefónica». «També entraran en contacte amb xarxes d’emprenedors, empreses, inversors, etc.», expliquen des de l’organització

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà