Celebracions populars

Festa Major del barri de la Gavarra-Lindavista de Cornellà: música electrònica, vermut i exposicions

  • Després de dos anys de pandèmia, la celebració arriba carregada de més propostes lúdiques i que «busquen la participació del conjunt de la població»

Festa Major del barri de la Gavarra-Lindavista de Cornellà: música electrònica, vermut i exposicions

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de les vacances d’estiu, es reprenen les celebracions de les festes de barri de Cornellà (Baix Llobregat) que, a la ciutat, indiquen precisament el final de l’estiu i l’inici de la tardor.

Els primers a obrir aquesta tanda de celebracions són els veïns de la Gavarra-Lindavista, que podran disfrutar de «moltes activitats» amb la implicació i participació de les diferents entitats i associacions del barri.

Després dels dos anys de pandèmia, la celebració d’aquest 2022 arriba carregada de més propostes lúdiques i que «busquen la participació del conjunt de la població per disfrutar d’aquesta festa», expliquen des de l’Ajuntament de Cornellà.

Activitats

El tret de sortida serà una conferència d’Olga Quesada, directora de l’Institut Esteve Terradas, el divendres 16 a les 19 hores, presentada per l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

Entre les propostes del programa, destaca el vermut amb tapes, un dinar popular i música electrònica (dissabte 17 de setembre, a les 12 h, a la plaça de les Delícies), una sessió de «riallada popular» (també dissabte, a les 11 h, a la Biblioteca Central), a més de diferents tallers i exposicions.

Notícies relacionades

La festa major de la Gavarra-Lindavista està organitzada per una coordinadora amb qui col·laboren onze entitats de diferents àmbits, cultural, social i esportiu. Des del consistori comenten que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i la col·laboració d’altres persones i entitats del barri.

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà