13a edició

La Universitat d’Estiu de les Dones de Cornellà reprèn el seu format habitual després de dos anys de pandèmia

  • Hi haurà sessions presencials durant els matins i altres activitats de caràcter més lúdic a ‘Les tardes de la universitat’

citilab

citilab

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 13a edició de la Universitat d’Estiu de les Dones de Cornellà (Baix Llobregat) es porta a terme del 4 al 8 de juliol del 2022 a Citilab, amb quatre cursos vinculats a diferents àmbits d’estudi que s’impartiran des de la perspectiva de gènere. Aquesta iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona (UB) recupera així el seu format habitual, després de dos anys marcats per les restriccions de la pandèmia, amb sessions presencials durant els matins i amb activitats diverses de caràcter més lúdic a ‘Les tardes de la universitat’.

L’oferta formativa de la universitat d’aquest any presenta els següents cursos: ‘Ecofeminisme per construir futurs’, impartit per Sonia Estradé i Míriam Comet, professores de física de la Universitat de Barcelona; ‘El llenguatge del desig: reflexions sobre el goig femení’, amb Andrea Pérez, professora de filosofia de la UB; ‘De Lisístrata al podcast: l’humor i el gènere’, amb la coordinadora Anna Íñigo, periodista de la UB; i ‘Gènere i salut mental’, amb Alba Roca, de la Unitat de Salut Mental Perinatal de l’Hospital Clínic de Barcelona, com a responsable.

Des del consistori remarquen que els quatre cursos estan homologats i emmarcats dins de la programació ‘Els juliols’ de la Universitat de Barcelona.

13a edició

Els quatre cursos tenen activitats pròpies dividides durant els cinc dies que dura el programa, i totes es fan a Citilab Cornellà. Aquesta 13a edició de la Universitat d’Estiu de les Dones comença amb una conferència sobre salut mental a càrrec d’Enriqueta Vidal, presidenta de la societat Salut Mental Catalunya, dilluns, 4 de juliol, a les 11.30 hores.

Notícies relacionades

A més dels cursos, es pot esmentar la programació de les tardes, amb «activitats més lúdiques» que també tenen lloc a Citilab, com una classe magistral de dansa del ventre, dilluns, 4 de juliol; un taller de Txi Kung, dimarts i dimecres, 5 i 6 de juliol; i el concert de la coral del CIRD Luna de Plata, dijous, 7 de juliol.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà