Cultura a l’aire lliure

Sant Ildephon’s Festival 2022 de Cornellà: horaris i activitats

  • Una cita amb actes per a petits i grans al barri de Sant Ildefons i que inclou tallers infantils, un xou de màgia i un concert, entre altres actes

Sant Ildephon’s Festival 2022 de Cornellà: horaris i activitats

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La programació de les Nits d’Estiu 2022 de Cornellà (Baix Llobregat) ja està a punt, i com a preludi tindran el Sant Ildephon’s Festival, el dissabte 2 de juliol al carrer de l’Avellaner, a partir de les 18 hores. Com en anteriors ocasions, es tracta d’una cita que aplega activitats per a petits i grans enmig del barri de Sant Ildefons, i que inclou tallers infantils, un xou de màgia i un concert, entre altres actes.

El St. Ildephon’s Festival d’aquest any començarà a les 18 h amb els tallers infantils i familiars, que s’allargaran fins a les 21 h. A les 19 h començarà l’espectacle familiar L’Home Bala, a càrrec de la companyia Albert Vinyes, en què els assistents podran veure un pallasso excèntric convertit en munició de l’artilleria de canó. A aquest, el seguirà el també espectacle familiar Capitana Morgana, de la companyia Soldenit, en què pirates, sardinetes, una bandera amb una calavera i la Capitana Morgana, són els ingredients d’un espectacle amb molt humor per als més petits.

A les 21 h arribarà el torn de la màgia amb Imaginat 2, amb dues magues que il·lusionaran els més petits i faran tornar la il·lusió d’abans als grans. Finalment, a les 22.30 h donarà inici el concert del Sant Ildephon’s Festival d’aquest any, en el qual actuaran The Beatboys, una banda tribut a The Beatles.

Activitats culturals a l’aire lliure

Nits d’Estiu és la programació cultural que ofereix durant el mes de juliol l’Ajuntament de Cornellà per dinamitzar les nits: música de tots els estils, cine i activitats culturals a l’aire lliure per disfrutar de diferents espais de la ciutat.

Notícies relacionades

Aquest any la programació recupera els concerts al parc de Can Mercader i es mantenen espais com el Castell de Cornellà o la plaça de Catalunya, i també hi haurà activitats a La Caldereria, la plaça de Sant Ildefons i el pati de l’escola L’Areny.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà