Així serà la programació de tardor del 2022 de l’Auditori de Cornellà

 Joan Pera, Blanca Portillo, José Sacristán, Ana Guerra, Coti, Manel Fuentes i Mercè Comas seran alguns dels noms destacats

Així serà la programació de tardor del 2022 de l’Auditori de Cornellà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 L’Auditori de Cornellà (Baix Llobregat) ja té a punt la programació per a la temporada de tardor d’aquest 2022. Com de costum, el teatre, la comèdia, els espectacles familiars i els concerts s’obriran pas entre les butaques per acostar l’Auditori a tota mena de públic. «Una programació cultural, variada i de primer nivell per disfrutar de la tardor a l’Auditori de Cornellà», asseveren des de la sala.

Així, Joan Pera, Blanca Portillo, José Sacristán, Ana Guerra, Coti, Manel Fuentes i Mercè Comas seran alguns dels noms destacats que es podran veure a partir de setembre.

Des de l’Ajuntament de Cornellà expliquen també que les entrades estan ja a la venda a la web de l’Auditori i que els interessats poden disfrutar de descomptes per als espectacles via compra anticipada i amb abonaments que agrupen disciplines.

Els primers espectacles

El teló s’aixecarà per primera vegada després del parèntesi estiuenc el 25 de setembre per rebre Joan Pera, que protagonitzarà Master Xof. «Darrere els fogons, entre rialles i complicitat, prepararà un menú que agrada a tothom», assenyalen des de l’Auditori.

El 2 d’octubre serà el torn de Rosa Andreu i Mercè Comes a Vida de peix... sense espines!, una comèdia basada en les converses entre dues dones, Marcia i Llúcia, en una sala d’espera d’una consulta qualsevol.

Notícies relacionades

El 9 d’octubre ens visitarà José Sacristán, protagonista de grisa Señora de rojo sobre fondo gris, una de les obres més conegudes de Miguel Delibes, un pintor sumit en una profunda crisi creativa des de la mort de la seva dona. I, finalment, Blanca Portillo trepitjarà l’escenari el 18 de novembre amb Silencio.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà