Sis detinguts

La Policia Nacional desmantella cinc plantacions de marihuana al Baix Llobregat

  • Agents del cos policial han decomissat més de 2.000 plantes en tres operacions en diversos municipis de la comarca

  • També hi van participar policies municipals de Torrelles del Llobregat, Abrera, Cornellà de Llobregat, Corbera de Llobregat i Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
Europa Press
El Periódico

Agents de la Policia Nacional de Cornellà (Baix Llobregat) i l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) han desmantellat cinc plantacions de marihuana, amb un total de més de 2.000 plantes, en tres operacions en municipis de la comarca del Baix Llobregat, en què han detingut sis persones per ser els presumptes responsables d’aquestes instal·lacions.

Segons ha detallat la Policia aquest dimecres en un comunicat, a les operacions s’han implicat també policies municipals de Torrelles de Llobregat, Abrera, Cornellà de Llobregat, Corbera de Llobregat i Castelldefels.

La primera de les operacions és fruit de la col·laboració des d’inicis d’aquest any entre la Policia Nacional i policies municipals de Torrelles, Abrera i Cornellà, amb què s’ha identificat un grup criminal al qual, en les detencions, s’ha confiscat també diverses armes prohibides i un vehicle d’alta gamma.

Segons expliquen des del cos policial, la investigació es va iniciar a principis d’any gràcies a la informació compartida i col·laboració existent entre la Policia Nacional i les referides policies locals i Guàrdia Urbana. Gràcies a això, «es va tenir coneixement de l’existència d’un grup de persones de nacionalitat espanyola establerts a Cornellà que es dedicaven a la distribució de marihuana per la comarca i que s’assortien dels cultius hidropònics que tenien repartits en diferents localitats», relaten.

Les altres operacions

Notícies relacionades

La segona operació s’ha realitzat arran de la informació obtinguda en la primera, i està relacionada amb aquest grup criminal. La plantació de la tercera operació pertanyia a una família que havia començat a cultivar marihuana «de qualitat» i «de manera discreta», diu el comunicat, des de fa quatre anys aproximadament.

Més notícies de Cornellà i l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO