Arquitectura

L’edifici de vivenda pública Pisa de Cornellà guanya un premi FAD

L’edifici Pisa de Cornellà és una promoció de l’Impsol de l’AMB que també ha sigut finalista en les categories de direcció de l’execució d’obra i innovació en la construcció

L’edifici de vivenda pública Pisa de Cornellà guanya un premi FAD

Àrea Metropolitana de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

La promoció de vivenda de protecció oficial Pisa de Cornellà (Baix Llobregat), dissenyada per l’estudi Peris + Toral Arquitectes, ha guanyat el premi FAD d’opinió en la categoria d’arquitectura, organitzat per ArquinFAD.

En un comunicat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) explicava aquest dimarts que l’edifici Pisa de Cornellà, situat al número 21 de l’avinguda de la República Argentina, és una promoció de l’Impsol que també ha sigut finalista en les categories de direcció de l’execució d’obra i innovació en la construcció en la 18a edició de la Catalunya Construcció del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.

Segons el jurat, «el projecte resol la complexitat d’un ampli programa de vivenda pública d’una manera sistemàtica i rigorosa mitjançant l’articulació d’un sistema estructural modular en fusta que permet optimitzar i racionalitzar els recursos i el sistema constructiu». El jurat també ha valorat com «les tipologies habitacionals obertes i desjerarquitzades fomenten maneres d’habitar contemporànies, flexibles i adaptatives».

Impsol

Notícies relacionades

El model actual de l’Impsol es basa en tres eixos principals: sostenibilitat, innovació i inclusió, responent a un model de vivenda flexible que s’adapta a les noves maneres de viure i a una societat cada vegada més dinàmica i canviant».

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Arquitectura