Oci

Cornellà ofereix tallers per iniciar-se en el món del circ

L’associació local Kanaya Circ s’ha encarregat de la creació de les diferents activitats

Cornellà ofereix tallers per iniciar-se en el món del circ

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest estiu l’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) promou un petit programa per iniciar-se en diferents tècniques relacionades amb el món del circ de la mà de Kanaya Circ. Els tallers tenen lloc a la plaça de Carmen Amaya durant els divendres 9, 16, 23 i 30 de juliol; 6 i 13 d’agost; i 2 i 10 de setembre de 19 h a 20.30 h.

Es tracta que els petits descobreixin aquestes disciplines a través de la mateixa experiència i participin en una activitat creativa i diferent. Les tècniques de circ es disposen en diferents punts i els participants poden circular lliurement posant a prova les seves habilitats: Bola d’equilibri, slackline, pedals, pilotes de malabars, diàbolo, pal del diable, plat xinès...

Ambientació

Els tallers compten amb una ambientació circense per endinsar-se en aquest món tan peculiar. Un photocall en forma de carpa de circ i disfresses relacionades amb els tallers permetran emportar-se un record a casa.

Organitzadors

Notícies relacionades

Kanaya Circ és una associació cultural del municipi creada el 2016 per tal de promoure el circ en totes les seves formes, no només com a mitjà d’expressió artística, sinó també com a eina de transformació social i educativa. El seu equip professional ha sigut format principalment a l’escola de circ de l’Ateneu Popular 9 Barris i posteriorment han ampliat els seus coneixements en cursos impartits pel Cirque du Soleil i EYCO.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Circ