Gira ‘Ventura’

Suu porta el seu carismàtic estil aquest dissabte a l’Auditori de Cornellà

La cantant de Barcelona fa parada de la seva gira ‘Ventura’ a la ciutat del Baix Llobregat

zentauroepp54365302 icult200805131437

zentauroepp54365302 icult200805131437

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Auditori de Cornellà (Baix Llobregat) acull aquest cap de setmana un dels concerts més esperats de la temporada, Suu amb la seva gira Ventura. La cantant catalana és una de les més seguides i escoltades després de triomfar amb el seu primer disc i amb milers de seguidors en el seu canal de YouTube i a les xarxes socials. La seva naturalitat, el seu particular timbre de veu i el seu do innat per a la composició expliquen el seu èxit. El pop festiu de Suu, que de vegades inclou el reggae, l’ska i el calypso en el seu últim treball evoluciona a noves dimensions en mans del reconegut productor, Carlos Sadness, el qual l’acompanya en aquesta meteòrica carrera.

El 2020 va treure al mercat Ventura, amb cançons en castellà i en català. El públic de l’Auditori de Cornellà el podrà disfrutar contagiant-se de la seva passió per la música aquest dissabte, 17 d’abril a les 20.00 h.

Notícies relacionades

L’equipament s’ha adaptat a les circumstàncies complint totes les mesures de seguretat: diferents accessos per a l’entrada i sortida de públic, higiene i prevenció, s’han habilitat circuits de mobilitat per a l’espectador una vegada dins de l’equipament, o la incorporació d’un sistema d’ionització d’aire.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO