Exposició pictòrica

El Grup de Pintors inaugura virtualment la seva mostra d’aquest any

L’exposició, tradicionalment inaugurada al desembre, es podrà visitar fins al 23 de maig al Castell

El Grup de Pintors inaugura virtualment la seva mostra d’aquest any
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des d’aquesta setmana el Castell de Cornellà (Baix Llobregat) acull una nova edició de la Mostra del Grup de Pintors de Cornellà. En aquesta ocasió, les circumstàncies que obliga la pandèmia han desplaçat la inauguració de les tradicionals dates nadalenques al mes d’abril i han obligat a reinventar l’esdeveniment que, finalment, ha sigut en format digital. Les xarxes socials del Museu Palau Mercader han acollit aquesta inauguració telemàtica que ha reunit l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, el cap del departament de Patrimoni Cultural, Joan Fernández Trabal, i Pilar Ruiz Palacios, en representació del Grup de Pintors de Cornellà.

Tot i que la inauguració hagi sigut en un format especial, l’exposició es podrà visitar de la manera habitual, a les sales d’exposicions del Castell de Cornellà, fins al 23 de maig del 2021, respectant les mesures bàsiques de seguretat indicades i la limitació d’aforament. I el seu contingut tornen a ser les propostes elaborades durant l’últim any pels diferents integrants del Grup de Pintors de Cornellà, un col·lectiu actiu i dinàmic, present a moltes de les activitats i festes col·lectives de la ciutat, que no han volgut deixar de ser fidels a la seva cita anual amb el Castell.

Notícies relacionades

El directe de la presentació de la XV Mostra del Grup de Pintors de Cornellà ha tingut lloc aquest dijous 8 d’abril a les vuit del vespre, es pot recuperar al facebook del Museu Palau Mercader i ha permès fer un tomb virtual per la instal·lació als seus espectadors per fer-se una idea de com és aquest any la mostra.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Art