Espectacles

El flamenc de Las Migas i l’humor de Carles Sans arriben a l’Auditori de Cornellà

Dissabte, 27 de febrer, és el torn del concert del quartet de dones i diumenge pujarà a l’escenari el component del Tricicle

El flamenc de Las Migas i l’humor de Carles Sans arriben a l’Auditori de Cornellà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Auditori de Cornellà (Baix Llobregat) acollirà música i humor aquest cap de setmana amb el flamenc del quartet de dones Las Migas i l’humor de Carles Sans, amb el seu primer espectacle en solitari Per fi sol!

Les primeres a pujar a l’escenari, dissabte a les 20 hores, seran Roser Loscos, Marta Robles, Alícia Grillo i Carolina Fernández, les quatre components de Las Migas, «un quartet de dones músiques guerreres i viatgeres que encapçalen el flamenc més actual, valent i alegre», com les defineixen els organitzadors. Presentaran el seu nou projecte, Empatía, quinze anys després de la seva fundació. 

Notícies relacionades

Diumenge, a les 19 hores, serà el torn de Carles Sans, membre del Tricicle, que presenta el seu espectacle en solitari Per fi sol!. «Ara que el Tricicle es pren un descans, Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita per parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període», expliquen els organitzadors. L’espectacle fa un recorregut per la vida artística i personal de l’actor i ja queden poques entrades a la venda.

Més notícies de Cornellà, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA