Joventut

Aprovat el Pla Jove de Cornellà amb quatre objectius: autonomia, implicació, talent i activació

  • El document analitza les necessitats dels joves del municipi

  • També defineix les línies d’actuació que es portaran a terme els 4 pròxims anys

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà va aprovar el Pla Jove Cornellà 2021-2014 al passat ple municipal de desembre, amb quatre grans objectius principals: autonomia, implicació, talent i activació. Actualment, a Cornellà hi ha unes 19.180 persones d’entre 15 i 43 anys, que representen el 21,65% de la població a la ciutat.

El document analitza les necessitats dels joves del municipi i defineix les línies d’actuació que es portaran a terme els 4 pròxims anys per aportar millores en els diferents àmbits que afecten el desenvolupament de les persones joves.

Després d’una extensa diagnosi de la situació actual i un procés participatiu amb diferents departaments del consistori, grups de joves i entitats de la ciutat, s’ha determinat unes accions que s’agrupen en els quatre grans objectius.

Autonomia, implicació, talent i activació

El concepte d’‘autonomia’ engloba els àmbits d’actuació com l’educació, l’ocupació i la vivenda. Per la seva banda, l’objectiu d’‘implicació’ pretén afavorir la participació dels joves a les diferents xarxes socials establertes.

Notícies relacionades

El ‘talent’ és el tercer objectiu, que es vincula amb la creació artística, el coneixement i la relació amb alguns programes sobre la igualtat, la salut i l’oci nocturn. D’altra banda, en l’últim objectiu, l’‘activació’, es pretén fomentar els espais de salut, oci, drets i esports.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments