EMPRENEDORS

El Citilab de Cornellà busca solucions a les addiccions tecnològiques entre els joves

S'ha obert un procediment per seleccionar propostes que fomentin «el bon ús» dels 'smartphones' entre la joventut

El procés s'ha obert a tots els emprenedors de qualsevol municipi de l'AMB; el pressupost és de 19.000 euros i consta de diferents fases

Imatge del Citilab de Cornellà, ubicat a l’antiga fàbrica de Can Suris.

Imatge del Citilab de Cornellà, ubicat a l’antiga fàbrica de Can Suris. / CITILAB.EU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Citilab de Cornellà busca solucions a les addicions tecnològiques entre els joves. L’administració ha obert un procediment per seleccionar propostes que desenvolupin iniciatives i activitats d’innovació social i tecnològica que donin resposta a aquesta problemàtica social.

El «repte», segons el Citilab, és presentar un projecte que fomenti «el bon ús dels dispositius mòbils» entre la joventut. L’actuació neix fruit del «procés d’escolta activa» en què ha participat l’alumnat de secundària de Cornellà, que ha manifestat el seu interès i preocupació per les addicions i el bon ús de l’smartphone.  

La convocatòria s’emmarca en el projecte LaborLab del Citilab, que treballa per seleccionar i donar suport al talent emprenedor social i tecnològic. L’objectiu és promoure projectes d’innovació en àmbits de tendència i la formació en noves professions.

Les condicions per participar-hi

El Citilab obre aquest procés a tots els emprenedors de qualsevol municipi de l’AMB. El procediment es divideix en tres fases i disposa d’un pressupost màxim de 19.000 euros.

Notícies relacionades

En cas de ser seleccionats, els participants durant la fase d’exploració i estudi de viabilitat (fase 2) s’hauran de donar d’alta per poder realitzar activitat professional. El desenvolupament experimental o el prototipat són els últims passos de la fase 3.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Temes:

Ajuntaments