'CORNELLÀ, AL VOSTRE COSTAT'

Cornellà prepara un acte d'homenatge a les persones mortes durant la pandèmia

Les famílies de les víctimes hauran de posar-se en contacte amb l'Ajuntament per facilitar les dades i poder-hi participar

El consistori segueix encara estudiant el lloc i moment més adequats per a la realització d'aquest acte que encara no s'ha concretat

corne2

corne2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) ha anunciat que preveu organitzar un acte, sota el lema ‘Cornellà, al vostre costat’, en record a totes aquestes persones que van morir durant aquests últims mesos de pandèmia pel coronavirus.

A causa de les restriccions per celebrar cerimònies de dol, el consistori vol acomiadar aquestes persones les famílies de les quals no han pogut fer-ho com els hauria agradat.

Per poder tirar endavant amb l’acte, el consistori demana als familiars  de les víctimes que es posin en contacte a través d’una pàgina web municipal, per facilitar que totes les famílies puguin participar en el comiat.

Notícies relacionades

El consistori no ha avançat gaire sobre aquest acte i encara està estudiant el lloc i el moment més adequats per a aquest homenatge, que es farà públic en els pròxims dies, segons explica l’Ajuntament.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA