CULTURA

Cornellà Escènica presenta la seva programació per al primer semestre del 2020

L'Auditori de Cornellà acaba de celebrar el seu 25è aniversari i aquest any continuarà portant noms de primer nivell de l'escena musical i teatral catalana i espanyola

auditori-cornella

auditori-cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les entrades de la nova programació per al primer semestre del 2020 del Cornellà Escènica estan a la venda. L’Ajuntament de Cornellà reuneix a través de la programació Cornellà Escena: música, teatre, dansa, entre d’altres, i un especial protagonisme de les activitats dirigides al públic infantil i familiar.

Les primeres cites del 2020 seran a partir del febrer amb l’espectacle familiar ‘Hai, la pescadora de sueños’ (2 de febrer, Auditori Sant Ildefons), la música de Santi Campos & Herederos (8 de febrer, sala Ramon Romagosa) i el ‘Nueva York en un poeta’, amb Alberto San Juan (16 de febrer, sala Ramon Romagosa). En l’àmbit familiar, també hi haurà propostes gratuïtes a l’aire lliure quan s’acosti la primavera.

Grans noms a l’Auditori

L’Auditori de Cornellà acaba de celebrar el seu 25è aniversari i aquest any continuarà portant noms de primer nivell de l’escena musical i teatral catalana i espanyola a la ciutat del Baix Llobregat. Començarà el 26 de gener amb la primera cita de la programació Berenem a l’Auditori, de caràcter familiar: ‘Italiano Grand Hotel’, de la companyia La Tal.

Més endavant arribaran: Manel (7 de març); el ‘Ciceró’ de Josep Maria Pou (10 de maig); l’última de Joan Pera (26 d’abril); ‘Cobertura’, amb Clara Segura i Bruno Oro (22 de març) i altres propostes de teatre musical.

Venda d’entrades

Notícies relacionades

Si l’espectacle pertany a la programació Cornellà Escena o la programació de sala de Cultura en Família, es pot adquirir entrada anticipada a la web d’Entrada Cornellà. Si l’espectacle té lloc a l’Auditori de Cornellà (programacions L’Auditori&Teatre, Sala2.cat i Berenem a l’Auditori), es pot comprar una entrada anticipada a la web de l’Auditori.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA