26 d’oct 2020

Anar al contingut

DISCRIMINACIÓ SEXUAL

CCOO denuncia «sexisme» en una campanya nadalenca a Cornellà

Des de l'entitat responsable afirmen que lamenten «el malentès» i que es comprometen a «continuar treballant junts per evitar el sexisme»

El Periódico

CCOO denuncia «sexisme» en una campanya nadalenca a Cornellà

La secció de Comissions Obreres (CCOO) del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf va denunciar ahir dijous, 19 de desembre, el «sexisme» d’una campanya nadalenca organitzada pel World Trade Centre Almeda Park de Cornellà.

«Aquesta entitat ha decidit reduir el concepte de Nadal a un trio de personatges en què es representa la figura femenina altament sexualitzada, amb una vestimenta desajustada a la finalitat de l’acte, cosificant la imatge de les dones», van afirmar en un comunicat des de la secció sindical.

«Reclamem a la gerència del WTC i també, per extensió, a l’Ajuntament de Cornellà, que posin fi a actes com el d’avui», van afegir.

WTC lamenta el malentès

Per la seva banda, des de la gerència del World Trade Center Almeda Park, expliquen que lamenten «el malentès en aquest esdeveniment» i que es comprometen a «continuar treballant junts per evitar el sexisme i la discriminació».

Més notícies de Cornellà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA