NADAL

Cornellà celebra la segona edició del Sant Ildephon's Christmas Festival

El consistori organitza l'esdeveniment amb l'objectiu de dinamitzar els carrers de la ciutat i omplir-los d'activitats nadalenques

cornella-navidad

cornella-navidad

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Nadal omplirà el carrer Avellaner de Cornellà el dissabte 7 de desembre amb la segona edició del Sant Ildephon’s Christmas Festival, una proposta cultural i lúdica que l’Ajuntament de Cornellà organitza amb l’objectiu de dinamitzar els carrers de la ciutat i omplir-los d’activitats nadalenques per a tota la família.

L’esdeveniment començarà les 11.30 h del matí, i durant tot el dia –fins a les 22 hores– hi haurà: animació musical, ludoteca, un Tió gegant, tallers de maquillatge, de manualitats, de fer galetes de Nadal, contacontes, actuacions infantils, oferta gastronòmica ixocolatadaper als assistents.

A més, durant tota la jornada es podrà: penjar al’arbre dels desitjosdibuixos de Nadal, fer-se fotos amb els ossos polars gegants i els camallargs il·luminats, entre altres propostes.

Instal·lacions participatives

Com a novetat, en aquesta edició es desenvoluparan dues instal·lacions participatives. La primera és‘La gran tempesta’, una cúpula transparent que recrea les boles de neu amb un xou de llums i música mentre volen per l’aire quilos de confeti, produint la sensació d’estar enmig d’una tempesta.

Notícies relacionades

La segona instal·lació és la‘Città Infinita’, una proposta interactiva per crear una particular ciutat de blocs de fusta i llum.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA