NADAL I COMERÇ LOCAL

Cornellà pretén incentivar el comerç local durant la temporada nadalenca

Durant els mesos de desembre i gener, els carrers comercials de la ciutat s'ompliran d'activitats i «sorpreses»

bola-cornella

bola-cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Camallargs, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització del comerç local que organitzen l’Ajuntament de Cornellà i l’associació Cornellà Compra a Casa, amb l’objectiu de promoure la compra de proximitat, fent èmfasi en la celebració d’activitats en la via pública per contribuir a la convivència i la cohesió social.

Des del dimarts 3 de desembre fins al 5 de gener qualsevol persona que passegi pels eixos comercials de Cornellà es podrà trobar amb«agradables sorpreses en forma d’activitats, atraccions per als nens i nenes, o animacions musicals», expliquen des del consistori.

La primeres activitats es desenvoluparan entorn del mercat Centre, la Rambla i l’Ajuntament (dimarts a la tarda), pel barri del Pedró (dimecres a la tarda) i a la zona comercial Campfaso-Miranda-Mn. Jaume Soler (dijous al matí).

Il·luminació de l’espai públic

A més de les activitats al carrer, els comerciants i venedors dels mercats de l’associació Cornellà Compra a Casa col·laboren amb l’ajuntament en la il·luminació dels carrers, que es va posar en marxa dijous passat, 28 de novembre, amb una festa a la plaça de Catalunya.

També estan il·luminades les figures habituals com: el Mag Maginetles 16 bústies del Mag Maginet il’enorme bola nadalenca a la plaça de Catalunya.

Activitats lúdiques

Més enllà de les «sorpreses», s’ha programat una sèrie d’activitats culturals a la ciutat amb motiu de les festes nadalenques. Aquest 7 de desembre destaca el II Sant Ildephon’s Christmas Festival, que se celebrarà al carrer de l’Avellaner.

Notícies relacionades

El festival estarà carregat d’activitats al llarg del dia, entre les quals s’inclouen: tallers familiars, instal·lacions lúdiques, actuacions musicals, teatre, explica contes i parades de menjar i beguda.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA