28 set 2020

Anar al contingut

NADAL I COMERÇ LOCAL

Cornellà pretén incentivar el comerç local durant la temporada nadalenca

Durant els mesos de desembre i gener, els carrers comercials de la ciutat s'ompliran d'activitats i «sorpreses»

El Periódico

Cornellà pretén incentivar el comerç local durant la temporada nadalenca

Camallargs, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització del comerç local que organitzen l’Ajuntament de Cornellà i l’associació Cornellà Compra a Casa, amb l’objectiu de promoure la compra de proximitat, fent èmfasi en la celebració d’activitats en la via pública per contribuir a la convivència i la cohesió social.

Des del dimarts 3 de desembre fins al 5 de gener qualsevol persona que passegi pels eixos comercials de Cornellà es podrà trobar amb «agradables sorpreses en forma d’activitats, atraccions per als nens i nenes, o animacions musicals», expliquen des del consistori.

La primeres activitats es desenvoluparan entorn del mercat Centre, la Rambla i l’Ajuntament (dimarts a la tarda), pel barri del Pedró (dimecres a la tarda) i a la zona comercial Campfaso-Miranda-Mn. Jaume Soler (dijous al matí).

Il·luminació de l’espai públic

A més de les activitats al carrer, els comerciants i venedors dels mercats de l’associació Cornellà Compra a Casa col·laboren amb l’ajuntament en la il·luminació dels carrers, que es va posar en marxa dijous passat, 28 de novembre, amb una festa a la plaça de Catalunya.

També estan il·luminades les figures habituals com: el Mag Maginetles 16 bústies del Mag Maginet i l’enorme bola nadalenca a la plaça de Catalunya.

Activitats lúdiques

Més enllà de les «sorpreses», s’ha programat una sèrie d’activitats culturals a la ciutat amb motiu de les festes nadalenques. Aquest 7 de desembre destaca el II Sant Ildephon’s Christmas Festival, que se celebrarà al carrer de l’Avellaner.

El festival estarà carregat d’activitats al llarg del dia, entre les quals s’inclouen: tallers familiars, instal·lacions lúdiques, actuacions musicals, teatre, explica contes i parades de menjar i beguda.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA