VIOLÈNCIA MASCLISTA

Unes 500 persones es concentren a Cornellà per condemnar l'assassinat d'una veïna en mans de la seva exparella

Durant l'acte de condemna, que va comptar amb la presència de la família de la víctima, es va llegir un breu comunicat i es van guardar uns minuts de silenci

foto 3555141

foto 3555141

1
Es llegeix en minuts
ACN

Unes 500 persones es van reunir dilluns passat 7 d’octubre a la nit a la plaça de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat en una concentració silenciosa per rebutjar i condemnar el presumpte assassinat d’una veïna del municipi de 28 anys en mans de la seva exparella a la ciutat anglesa de Southampton, on s’havia desplaçat per qüestions laborals.

L’acte va ser anunciat pel consistori del Baix Llobregat després de consensuar amb la família la resposta institucional per condemnar els fets.

Durant l’acte, que va comptar amb l’assistència de la família de la víctima, es va llegir un breu comunicat i es van guardar uns sentits minuts de silenci. Els fets van tenir lloc el passat 21 de setembre quan l’exparella de la difunta, de 29 anys i també veí de Cornellà, es va desplaçar al domicili de la víctima, on la va apunyalar i després va intentar suïcidar-se.

Dol oficial a Cornellà

Notícies relacionades

Una vegada coneguda la notícia, l’Ajuntament de Cornellà va aplicar el protocol contra la violència masclista, posant a disposició de la família tots els recursos disponibles, entre els quals, l’atenció social, jurídica i psicològica. A més, es van decretar dos dies de dol oficial: dilluns 7 d’octubre i dimarts 8.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA