FORMACIÓ MUSICAL

L'Escola Municipal de Música de Cornellà inicia el curs amb 59 nous alumnes

Un total de 440 nens i adults s'incorporaran al curs 2019-2020, un 20% més que fa dos anys

20190617174715 img 6341

20190617174715 img 6341

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 59 alumnes nous s’incorporaran aquest curs al’Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà, que iniciarà aquest 2019-2020 amb un total de 440 alumnes, un 20% més que fa dos anys, quan les matriculacions se situaven en els 368 estudiants, així com un augment del professorat, especialment en els instruments de guitarra i bateria.

Aquests dos instruments, al costat del piano, són els de més demanda a l’escola cornellanenca, i amb l’augment de mestres fins a 14 alumnes nous podran formar-se en algun d’ells. Amb l’ampliació de l’oferta musical l’escola passarà a més a explicar amb un total 13 conjunts instrumentals13 conjunts instrumental.

Una altra de les novetats d’aquest curs és la creació de la nova Big Band de jazz de Cornellà, que estarà dirigida pel músic i saxofonista Miguel Royo, així com l’aplicació d’una nova nomenclatura que utilitzarà la mateixa terminologia de primària i secundària i l’ús d’una nova plataforma digital per a pares, mares i alumnes que facilitarà la comunicació entre ells.

L’alumnat de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas –batejada així el 2012 en honor a la seva fundadora i primera directora– participa de forma continuada en els diferents esdeveniments i actes socials i culturals que s’organitzen en el municipi baixllobregatenc, realitzant per exemple, l’últim any, més d’una desena de petits concerts en diferents formats, a més de col·laborar amb entitats locals.

Notícies relacionades

Hi han passat centenars d’estudiants per formar-se musicalment des dels 4 anys fins a l’edat adulta, alguns dels quals, a l’acabar els cursos impartits per l’equipament, han pogut realitzar les proves d’accés al conservatori. El curs passat, dos alumnes de l’escola van aconseguir entrar al’exigent  conservatori municipal de música de Barcelona.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Música