ACTIVITATS FAMILIARS

Tornen els 'carrers sense cotxes' a Cornellà amb activitats familiars a la via pública

Les activitats començaran el 15 de setembre amb circuits de bicicletes, un tricicle gegant i tallers de tot tipus

carrer-sense-cotxes-cornella

carrer-sense-cotxes-cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat reprèn el 15 de setembre els tallers lúdics i sostenibles per dinamitzar el programa ‘Diumenge, carrers sense cotxes’.Cada setmana, a partir de la segona quinzena de setembre, s’ha previst una activitat infantil i familiar diferent en dos o tres dels 16 carrers que es tallen al trànsit cada diumenge al matí.

Els carrers que es posen a disposició dels veïns són, de forma alternativa: el carrer de Baltasar Oriol (Almeda) Torras i Bages (el Pedró), Miranda (la Gavarra), avinguda de San Ildefons-plaça d’Europa (San Ildefons) i passatge de Sant Lluís (Riera).

Les activitats es faran d’11 a 13 h, cada diumenge fins al 17 de novembre, i “podrà participar tota la família en propostes esportives, circuits de mobilitat en bicicleta, jocs, etc.”, expliquen des del consistori.

“Recuperar l’espai per als vianants”

Durant l’any, entre les 9:00 i les 14:00 h els vehicles cedeixen el pas a les persones perquè puguin practicar activitats lúdiques.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat posa en marxa tallers lúdics i sostenibles “amb la voluntat de recuperar l’espai per als vianants com a lloc de lleure, en detriment dels vehicles”.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA