TALLERS, ACTUACIONS I GASTRONOMIA

Cornellà dona la benvinguda al Nadal amb l'estrena del St. Ildephon's Christmas Festival

L'esdeveniment, que se celebra per primera vegada aquest dissabte, inclou una mostra d'activitats i tallers de temàtica nadalenca per a tots els públics

festallumsnadal

festallumsnadal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà donarà la benvinguda al Nadal aquest dissabte 1 de desembre amb la celebració del primer St. Ildephon’s Christmas Festival, un esdeveniment que inclourà tallers i activitats pensats per a tota la família i que s’allargarà durant tota la jornada.

Després d’acollir la primera edició del St. Ildephon’s Festival el mes de juliol passat, el carrer de l’Avellaner del barri de Sant Ildefons tornarà a omplir-se d’actes i bullícia, aquesta vegada, amb una versió nadalenca del festival, que arriba la mateixa setmana en què s’ha inaugurat també la il·luminació de Nadal.

Des de les 12 h i fins a les 22 h s’oferiran tallers per decorar la llar o fer galetes de Nadal, espectacles i les corals locals cantaran nadales per amenitzar un dia que es completarà ambl’oferta gastronòmica de dos ‘food trucks’ i xocolata calenta per passar el fred.

Notícies relacionades

La ciutadania podrà participar, a més, en la recollida solidària de joguines de Creu Roja Cornellà i en la donació d’aliments per a la Botiga Solidària. Una implicació veïnal que es reflectirà també en els tallers i espectacles organitzats, en els quals han col·laborat diverses entitats locals.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Nadal