CULTURA

L'Auditori de Cornellà estrena una nova obra que críitica el capitalisme de Hollywood

'Una altra pel·lícula' serà protagonitzada el 12 de març per Mireia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas

cornella

cornella

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

L'Auditori de Cornellà presenciarà el pròxim 12 de març 'Una altra pel·lícula', obra basada en la dramatúrgia de David Mamet en la que s'exerceix una dura crítica a la indústria del cine i al capitalisme. Dos ambiciosos productors de cine, una secretària atractiva i un projecte per fer una pel·lícula. Amb aquests elements el dramaturg David Mamet va escriure el 1988 'Speed-The-Plow', la referència d'aquesta nova obra de teatre de Cornellà.

A l'obra, els tres protagonistes encarnats per Mireia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas se submergeixen en la dramatúrgia d'aquest autor. Ja es poden comprar les entrades anticipades per només 18 €. El dia de l'espectacle l'entrada té un cost a taquilla de 25 €.

CONTRADICCIONS DEL CAPITALISME

Des d'una fluïdesa argumental molt addictiva, ‘Una altra pel·lícula” planteja les tenses contradiccions del capitalisme des d'un dels seus motors més importants, Hollywood.

Dos productors de cine tenen entre mans un ambiciós projecte fílmic destinat a trencar tots els rècords de taquilla, un futur de beneficis que comença a trontollar quan Karen, la nova secretària, planteja una adaptació alternativa, una via diferent a la simple cobdícia econòmica.

PLE DE MANEL

Una trama de Mamet en estat pur. Una partitura precisa, afilada i frenètica per a tres intèrprets, disposats a pujar a l'escenari, com qui puja al ring, i entregar un duríssim combat ple de cops amagats, segons paraules del també director de l'obra, Julio Manrique.

Notícies relacionades

Aquesta és la segona proposta per a la nova temporada estable ‘Teatre-l'Auditori’, després de l'èxit amb un ple rotund del concert de Manel el passat 11 de febrer.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA