Manel, en concert l'11 de febrer a Cornellà

Serà la primera cita de la nova programació de l'Auditori de la ciutat catalana

fcasals37005872 manel170123161842

fcasals37005872 manel170123161842

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Amb gairebé totes les localitats venudes, Manel farà vibrar l'Auditori de Cornellà dissabte que ve 11 de febrer a les 21h. Es tracta de la primera cita de la nova temporada a la ciutat catalana.

El quartet barceloní presentarà el seu quart disc 'Jo competeixo'. La seva primera experiència amb el productor nord-americà Jake Aron, onze cançons mastertizades a Sterling Sound per Chris Gehring que redefineixen amb matisos electrònics el seu so.

ENTRADES A 22 € 

Es poden adquirir de forma anticipada els últims seients lliures per 22 € a través de www.auditoricornella.com i a través del telèfon 93 474 02 02. El preu de l'entrada a taquilla el dia de l'espectacle és de 29 €.

Amb L'Auditori ple fins a la bandera, Manel desplegarà tots els seus recursos en un concert que mostrarà la seva decidida inflexió cap al pop contemporani. Identificable en talent i frescor, el quartet format per Guillem Gisbert (guitarra i veu), Roger Padilla (veu i guitarra), Martín Maymó (baix) i Arnau Vallvé (bateria) mostrarà la maduresa que ha adquirit des del seu debut el 2008.

PRIMERA CITA A L'AUDITORI

Manel és el primer grup pop que ha aconseguit ser tres vegades consecutives número 1 en vendes a Espanya cantant en català i també ha guanyat un disc d'Or amb més de 35.000 unitats venudes.

Notícies relacionades

Es tracta de la primera cita de la programació de l'Auditori de Cornellà aquest any, que prosseguirà el 12 de març amb 'Una altra pel·lícula', una història que narra com dos productors de cine tenen entre mans un ambiciós projecte amb l'objectiu de trencar tots els rècords de taquilla.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA