La presidenta del PP de Cornellà compara Puigdemont amb Hitler

Ysabel Espinosa va compartir al seu Facebook un article de 'Dolça Catalunya' en el que es comparen fotos del President i del dictador

cornella

cornella

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

El divendres 27 de gener, a les 13:10 h., Ysabel Espinosa, presidenta de la secció local de Cornellà del PP, va compartir a la seva pàgina de Facebook un enllaç en el que es comparaven les fotos del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, amb Adolf Hitler, arran de les declaracions del primer sobre les filtracions del jutge Vidal.

En concret, es tracta d'un article del col·lectiu Dolça Catalunya titulat "Puigdemont confirma al Parlament la veracitat de les filtracions de Vidal", il·lustrat amb el dictador Adolf Hitler al costat de Puigdemont. Espinosa, donada la polèmica, va esborrar la publicació i els comentaris que van sorgir d'aquesta.

CONDEMNA D'ERC CORNELLÀ

Arran de la polèmica generada per aquest fet, ERC Cornellà ha comunicat que condemna "els insults reiterats d'Ysabel Espinosa al president de la Generalitat i exigim que es retracti d'aquestes afirmacions i que demani perdó a Carles Puigdemont i als ciutadans que ha desqualificat".

"A ERC considerem que expressions com les d'Ysabel Espinosa no són pròpies d'una cultura política com la catalana, basada en la democràcia, el diàleg i el respecte mutu per les idees i posicions polítiques de la resta de partits polítics i ciutadans, i les condemnem rotundament", explica ERC Cornellà en una nota de premsa.

"BANALITZACIÓ DEL NAZISME"

Notícies relacionades

"A més, considerem que aquesta mena d'actituds són especialment greus perquè banalitzen el nazisme i el totalitarisme, que a Catalunya i a la resta de l'Estat espanyol va prendre la forma de la dictadura franquista", conclou el partit independentista.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA