CORNELLÀ CREACIÓ FÒRUM

Javier Reverte i Paco Nadal reflexionen sobre el sector turístic

Els escriptors analitzaran diferents aspectes del turisme, com la motivació dels viatgers i el progressiu creixement del sector

1
Es llegeix en minuts

Viatjar i viure per explicar-ho’ és el títol de la pròxima trobada del Cornellà Creació Fòrum. Un cara a cara entre dos escriptors especialitzats en el sector del turisme: Javier Reverte i Paco Nadal.

Tots dos especialistes protagonitzaran un diàleg amb la voluntat d'analitzar el turisme des de diferents perspectives i tenint en compte que es tracta d'un sector en progressiu creixement, amb una gran influència com a motor econòmic i una font de supervivència per alguns territoris.

Javier Reverte es troba en la primera línia del camp de la literatura de viatges. Es defineix a si mateix com a “escriptor de viatges, no de turisme”. Acaba de presentar el seu últim llibre, ‘L'home de les dues pàtries’, que relata el seu viatge a Algèria per retrobar-se amb la vida de l'escriptor francès Albert Camus.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Paco Nadal es defineix com a escriptor, periodista, bloguer i fotògraf. Col·labora a ‘El Viajero’, suplement de viatges del diari 'El País', en el programa ‘La ventana’ de la Cadena Ser i presenta i dirigeix documentals al canal Viajar. La seva última aventura ha estat un viatge a l'Iran, “un d'aquells països dels quals surts amb la sensació que allò no era el que t'havien explicat”, segons les seves pròpies paraules.

Més notícies de Cornellà