Del 5 al 7 de juny

Loquillo, Els Pets i Auryn, al cartell del Corpus de Cornellà

Tradició, música i cultura es mezclan durant els quatre dies de festa amb activitats per a tots els públics

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / Cornellà de Llobregat

Arrenca el mes de juny i, per consegüent, la festa de Corpus de Cornellà, que aquest any se celebrarà del 5 al 7 de juny en diferents punts de la ciutat amb desenes de propostes per a tots els públics.

La programació musical, que té un paper destacat, la protagonitzaran els concerts de Loquillo (dissabte, 6 de juny, a la plaça de Catalunya) i l'actuació d'Els Pets (diumenge, 7 de juny).

Els més joves també trobaran el seu espai en els concerts d'Auryn, divendres, 5, al Parc Esportiu del Baix Llobregat i en el Nit Sounday, el Festival d'Arts Urbanes que tindrà lloc dissabte.

Les orquestres Maravella, Swing Latino, Sándalo, Luke & The Monkey i La Privada animaran les nits de Corpus a les places de Catalunya, Sant Ildefons, Almeda la Vella i Pallars.

Per als més petits, les activitats familiars compten amb espectacles a les places, contes en anglès, tallers de cuina, manualitats, esports, Firavol, música, minitennis i molt més.

Tampoc hi faltaran el correfoc, les gralles i la tradicional Trobada de gegants del Corpus, que aquest 2015 arriba a la 20a edició.

Notícies relacionades

Tothom es podrà divertir amb una programació fresca, actual i original que té com a objectiu reforçar llaços de convivència i disfrutar de la vitalitat de la ciutat.

Més notícies de Cornellà

Temes:

Els Pets