Patrocina:

MESURES DE PREVENCIÓ

La Zona Franca de Barcelona aposta per la cardioprotecció

  • El Consorci de la Zona Franca de Barcelona compta amb nou desfibril·ladors automàtics en diferents punts del polígon 

  • L’entitat assegura la formació en suport vital bàsic i ús del desfibril·lador a totes les empreses de l’àrea

La Zona Franca de Barcelona aposta per la cardioprotecció
1
Es llegeix en minuts

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), en la seva aposta per la salut i la seguretat dels treballadors, ha ampliat a nou els desfibril·ladors automàtics (DEA) disponibles en diferents punts del polígon. Les instal·lacions compten amb set dispositius DEA fixos col·locats a l’exterior de la seu central del CZFB, l’edifici de BP, la Zona Franca Duanera, l’edifici industrial 252, el magatzem del carrer 50, Álvarez de la Campa i el Centre de Serveis de la Zona Franca. Així mateix, per reforçar la seguretat a la feina, els dos vehicles de la patrulla de vigilància que donen servei a tot el polígon també compten amb un DEA cadascun.

L’entitat té integrat el benestar del factor humà als seus valors corporatius. Per això, el 2014 va convertir la Zona Franca de Barcelona en el primer polígon d’Espanya amb servei públic de cardioprotecció, i actualment continua treballant en la contínua millora de les condicions de seguretat de les instal·lacions.

Notícies relacionades

En aquesta línia, el CZFB també assegura la formació en matèria de suport vital bàsic i ús del desfibril·lador amb primers auxilis a tots els seus clients i empreses.

La Zona Franca, referent en benestar

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, insisteix en la importància de «garantir els primers auxilis a qualsevol dels treballadors del polígon en cas de necessitat». Navarro afegeix que «per convertir-nos en un referent de la indústria 4.0 hem d’assegurar el benestar de les persones que formen part del teixit industrial i, per a nosaltres, aquest sempre ha sigut un aspecte prioritari».