Patrocina:

URBANISME

El CZFB treu a concurs un solar a les antigues casernes de Sant Andreu

La parcel·la en venda, de 2.000 metres quadrats, està destinada a la construcció d'equipaments públics

Les ofertes d'adquisició podran presentar-se fins al dia 4 de juny davant del registre general del Consorci

santandreu

santandreu

1
Es llegeix en minuts
Xavi Datzira

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha posat a la venda en una subhasta pública un solar d'equipaments de 2.000 metres quadrats al barri de les antigues casernes de Sant Andreu.

La parcel·la està qualificada en el planejament urbanístic amb úsd'alberg per a joves, però al plec de condicions s'especifica als interessats a presentar ofertes que poden sol·licitar la tramitació d'un pla de millora urbana per modificar els usos urbanístics de la parcel·la, tal com assenyalen des del CZFB. 

Preu de sortida

El concurs públic del solar surt per un preu a l'alça de 3.342.800 d'euros (més IVA). La licitació s'efectua per procediment obert i l'adjudicació per subhasta, de manera que els interessats a adquirir l'immoble poden trobar tota la  informació del procés en aquesta pàgina web.

Notícies relacionades

Les ofertes d'adquisició podran presentar-se fins al dia 4 de juny davant del registre general del Consorci (Av. Parc Logístic, 2-10, del polígon industrial de la Zona Franca). La mesa de contractació se celebrarà a les oficines del CZFB el dia 8 de juny, i avaluarà les propostes presentades d'acord amb el criterid'oferta econòmica més alta.

Amb la venda pública es reprèn l'activitat de promoció d'equipaments a la zona que ocupava anteriorment la caserna de la Guàrdia Civil a Sant Andreu, on el CZFB, d'altra banda, actualment ja està construint un edifici per reallotjar afectats pel procés urbanístic.