La 13a etapa de la ronda italiana

Verona acull l’últim esprint del Giro 2021

El velocista italià Giacomo Nizzolo s’imposa en una arribada massiva amb l’alta muntanya a l’horitzó

Verona acull l’últim esprint del Giro 2021

GIRO DE ITALIA

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Si no es produeix una sorpresa monumental d’aquí a diumenge de la setmana que ve ja no hi haurà cap altre esprint al menú del Giro 2021, i per això aquest divendres, la ciutat de Verona, era l’última oportunitat per als velocistes apuntats a la prova i que a partir d’ara ja començaran a fer les maletes pensant en les arribades massives del Tour, que comença el 26 de juny a Brest.

Notícies relacionades

Per això, els equips amb homes ràpids es van posar les piles perquè no hi hagués cap escapada, en una arribada ràpida i per avingudes amples; a una victòria a la qual aspirava principalment Elia Viviani, com a corredor de la zona. No obstant, el seu compatriota i campió d’Europa, Giacomo Nizzolo, el va privar del triomf després d’una reacció impressionant als últims 50 metres de l’etapa.

Va ser un dia de recuperació per als líders de la general pensant en la complicada cita d’aquest dissabte amb el Zoncolan, una cosa així com un dia d’entrenament per anar a roda del gran grup i perquè l’Ineos, el conjunt del líder Egan Bernal, deixés la responsabilitat de la direcció de la carrera a les esquadres dels velocistes. Una espècie de jornada de descans actiu, on afortunadament no es van produir caigudes ni sobresalts, mentre tots els corredors divisaven a l’horitzó les muntanyes que han de franquejar a partir d’ara en una tercera setmana final d’infinita duresa.