On Catalunya

Urbanisme

Castelldefels tindrà un nou pas de connexió entre el centre de la ciutat i la platja

Serà una passarel·la sobre la C-31, que estarà adossada a l’actual pas elevat de l’avinguda de la Pineda

Les obres començaran a finals d’any i es preveu que tinguin una durada d’uns 14 mesos

Castelldefels tindrà un nou pas de connexió entre el centre de la ciutat i la platja

Ayuntamiento de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Castelldefels (Baix Llobregat) disposarà d’un nou pas de connexió entre el centre de la ciutat i la platja. Serà una passarel·la sobre la C-31 i estarà adossada a l’actual pas elevat de l’avinguda de la Pineda.

El projecte de construcció de la passarel·la s’emmarca en el conveni firmat entre la Generalitat, a través del Departament de Territori, i l’Ajuntament de Castelldefels, per a l’execució d’obres de reparació i manteniment de diversos passos superiors corresponents a vials urbans sobre la carretera C-31 i l’autopista C-32.

El projecte es va adjudicar el 27 de setembre i des de l’Ajuntament de Castelldefels expliquen que està previst que les obres comencin a finals d’aquest 2022 i que tinguin una durada d’uns 14 mesos.

El pressupost és d’1,5 milions euros, que aportarà íntegrament el Departament de Territori de la Generalitat, que s’encarrega de l’execució de les obres.

Millorar la connexió

«Aquestes obres tenen la finalitat de crear una passarel·la per sobre de la C-31 i implantar un carril bici segregat del trànsit rodat i de la circulació de vianants, per ampliar l’espai actual de què disposen els vianants», expliquen des de l’ajuntament.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, l’objectiu de la nova passarel·la és «millorar la connexió entre el centre del municipi i els barris de la platja a través de sistemes de mobilitat sostenible (bicicleta o a peu)», diuen des del consistori.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels en EL PERIÓDICO Castelldefels