Bàsquet

Joel Parra firmarà amb el Barça per a les quatre pròximes temporades

El Barça desafia el Madrid i presenta una oferta per Willy Hernangómez

Joel Parra firmarà amb el Barça per a les quatre pròximes temporades

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

 El FC Barcelona ha tancat aquest divendres la contractació de Joel Parra a l’abonar al Joventut la clàusula d’un milió d’euros per l’aler verd-i-negre, que firmarà un contracte amb el conjunt blaugrana per a les quatre pròximes temporades.

Els responsables del bàsquet blaugrana ja havien arribat a un acord amb el jugador, de 23 anys i 2,02 metrs d’estatura, però tot estava pendent del pagament de la rescissió al club de Badalona, que s’ha formalitzat aquest matí.  La clàusula de Parra, amb contracte a la Penya fins al juny del 2025, passava d’un milió a un milió i mig d’euros a partir de dilluns vinent.

L’acord, que encara no és oficial, s’ha tancat mentre el Barça ha fet públic que ha presentat una oferta formal a l’ACB per incorporar el pivot Willy Hernangómez, de 29 anys i 2,11 d’estatura, que està subjecte a dret de tempteig pel Reial Madrid, club en què es va formar, a les categories inferiors.

Notícies relacionades

Format a les categories inferiors del Joventut, Joel Parra ha fet un pas definitiu a l’elit aquesta temporada, en la qual ha fet una mitjana de 9,6 punts i 5,5 rebots a l’Endesa. La seva posició natural és la d’aler, tot i que pot adaptar-se també com a ala pivot.

L’arribada de Parra s’entén com una aposta del club per ocupar la posició vacant que deixarà Nikola Mirotic, amb qui el Barça continua negociant la rescissió dels dos anys de contracte que encara té firmats, tot i que de moment no ha donat resultat.