El ‘play-off’ de l’Eurolliga

L’Eurolliga imposa sancions molt suaus per als greus incidents del Madrid-Partizan

L’Eurolliga imposa sancions molt suaus per als greus incidents del Madrid-Partizan
1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El Jutge Únic independent de l’Eurolliga ha anunciat les sancions que aplicarà pels gravíssims incidents que es van viure dijous en el segon partit de l’Eurolliga entre el Reial Madrid i el Partizan de Belgrad.

Lluny dels càstigs exemplars amb què s’havia especulat en les últimes hores, l’Eurolliga ha aplicat les sancions més lleus que recull el reglament per a uns incidents que haurien d’haver sigut considerats com a greus perquè hi ha una agressió física a diversos jugadors.

Així, el pivot madridista Guershon Yabusele, el principal implicat en la baralla, ha sigut suspès per cinc partits a raó de l’article 27.1.a del codi disciplinari. Yabusele va agredir amb una clau de judo el jugador del Partizan Dante Exum, a qui va llançar contra el terra i va lesionar en un peu.

L’estrella del Partizan, Kevin Punter, va rebre un càstig de dos partits d’acord amb l’article 27.1.1 del codi disciplinari. Les altres sancions van ser un partit per al madridista Gabriel Deck i un partit per al pivot del Partizan Matthias Lessort.

L’Eurolliga també ha sancionat amb una multa de 50.000 dòlars tant el Reial Madrid com el Partizan per la conducta antiesportiva dels dos equips en el tram final del partit.

Notícies relacionades

Les decisions comunicades pel Jutge Únic de l’Eurolliga no estan subjectes a apel·lació, a causa de l’actual format de la competició, que obligarà a jugar el tercer partit dimarts vinent.