Bàsquet

Guillem Vives renova amb el Joventut fins al 2026

Guillem Vives renova amb el Joventut fins al 2026

Javier Borrego / AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El base Guillem Vives continuarà vinculat al Joventut després d’arribar a un acord per renovar el seu contracte, que s’acabava aquesta campanya, fins al final de la temporada 2025/26.

Vives, nascut a Barcelona, es va incorporar al planter de la Penya amb l’equip Mini la temporada 2004/05 i ha passat per totes les categories: infantil, cadet, júnior i finalment al vinculat (CB Prat) abans de debutar amb el primer equip la temporada 2012/13.

L’any següent es va convertir en el base de referència i va guanyar el premi al millor jove de la Lliga Endesa de la temporada 2013/14. L’estiu del 2014 va fitxar pel València Basket, equip amb què ha guanyat un títol de Lliga ACB, una Supercopa i una Eurocup, i on va jugar abans de tornar a la Penya el 2021.

Notícies relacionades

«Estic molt content de seguir a la Penya per la confiança que m’han transmès el club, el president i Jordi Martí. Un contracte de tants anys em fa molt feliç perquè jugo per al meu club i amb la meva gent», va reconèixer en declaracions facilitades per l’entitat verd-i-negra.

«Des que vaig tornar em vaig trobar com a casa i vaig tornar a viure el que és defensar el teu club. Aquí sents un plus que no es pot explicar, però que et genera una vibració interna i en els partits que és diferent. El millor que podria passar-me per acabar la meva carrera és aconseguir un títol amb el Joventut», va afegir.

Temes:

Joventut