L’Eurolliga de bàsquet

Jasikevicius, sobre la visita de l’Estrella Roja: «Venim de dues derrotes i necessitem guanyar»

El Barça busca segellar al més aviat possible la seva presència entre els quatre primers que garanteix l’avantatge de pista en els ‘play-off’

Jasikevicius, sobre la visita de l’Estrella Roja: «Venim de dues derrotes i necessitem guanyar»

ACB photo

2
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

L’Eurolliga ha iniciat el compte enrere per definir els equips del ‘play-off’ i també els quatre que comptaran amb avantatge de camp en les eliminatòries, quan falten sis jornades. Assegurar-se el factor pista en els emparellaments que classifiquen per a la ‘final four’ de Kaunas, és el principal objectiu del Barça, que rep aquest divendres al Palau l’Estrella Roja (20.30 hores, DAZN), amb l’equip dirigit per Dusko Ivanovic, Facundo Campazzo i Lucas Vildoza esgotant les últimes opcions.

«Venim de dues derrotes i necessitem guanyar. És un partit importantíssim per a nosaltres, contra un equip amb un entrenador i una plantilla experimentada que no ens regalarà res», va afirmar aquest dijous el preparador lituà des de la sala de premsa del Palau Blaugrana, que va deixar en suspens la presència de Cory Higgins per uns problemes a l’esquena. «Cada partit és una final per quedar entre els quatre primers. És clau i cal començar demà», va remarcar també l’aler blaugrana Álex Abrines.

Buscar solidesa

Per al Barça ja no es tracta només de resultats, sinó de recuperar les sensacions d’un equip irregular, capaç d’alternar bons minuts de joc amb desconnexions inexplicables, cosa imprescindible per mantenir les seves aspiracions en el torneig europeu. «En els dos partits contra l’Olympiacos i el Fenerbahce vam arribar als últims minuts amb opcions de guanyar, però la pilota no va caure del nostre costat. Són pistes molt exigents, equips de primeríssim nivell. Llàstima que no vam poder tancar els partits, però està clar que estem on pensàvem, allà amb els millors», va afirmar Jasikevicius, que va assegurar que els partits del Pireu i Istanbul donarien una mesura del moment blaugrana.

Notícies relacionades

«Estem buscant la nostra versió més sòlida i regular i això depèn molt dels bases», va afegir Jasikevicius, quan li van preguntar sobre el protagonisme de Satoransky i també de Jokubaitis en els últims partits. «Està clar que estan en una línia ascendent i això és clau per a nosaltres ara que arriba el moment més important de la temporada».

A sis jornades del final de la lliga regular, el Barça ocupa el tercer lloc (18-10) amb el mateix balanç que el Mònaco, quart, a qui té el ‘basket average’ particular guanyat i dues victòries més, amb un partit més, que el Fenerbahçe, que també compta amb millor ‘average’. Olympiacos i Madrid lideren la classificació amb una i dues victòries més respectivament.