Bàsquet

El Lenovo Tenerife es reforça amb l’exblaugrana Leandro Bolmaro

L’exterior argentí acabava de ser tallat pels Utah Jazz de l’NBA

El Lenovo Tenerife es reforça amb l’exblaugrana Leandro Bolmaro

AFP

1
Es llegeix en minuts

El Lenovo Tenerife ha anunciat la incorporació de l’internacional argentí, Leandro Bolmaro, que va militar al Barça entre 2018 i 2021 abans d’acceptar una oferta per jugar a l’NBA. El jugador, de 22 anys i 1,98, pot desenvolupar-se en diverses posicions exteriors i ha jugat l’última temporada i mitja a la lliga nord-americana, a les files dels Minnesota Timberwolves i els Utah Jazz, equip que acaba de rescindir el seu contracte.

Les primeres notícies apuntaven a la seva tornada al Barça, a les ordres de Sarunas Jasikevicius, que ja el va tenir en la seva primera temporada, tot i que és una possibilitat que no ha acabat de fructificar per la difícil situació econòmica que viu el club blaugrana, obligat a reduir el seu pressupost tant aquesta campanya com la pròxima, que ha obert la possibilitat que els agents de Bolmaro busquin alternatives lluny del Palau.

L’equip tenerifenc dirigit per Txus Vidorreta, recent finalista de la Copa del Rei, campió de la Copa Intercontinental i quart classificat de la Lliga ACB, és qui millor s’ha postulat per incorporar aquest jugador que va començar a jugar a la seva Córdoba natal, per després fitxar pel Bahía Bàsquet, el 2017, fins que va fitxar pel Barça en edat júnior i només un any després ja va debutar amb el primer equip, previ pas pel filial de LEB.

Notícies relacionades

Durant la seva anterior etapa a l’ACB va fer una mitjana de 6,4 punts, 1,8 assistències i 1,4 rebots en els 15 minuts de mitjana de què va disposar en 50 partits disputats, a més d’haver estat inclòs en el ‘Millor Quintet Jove’ de la campanya 20/21.

En la temporada i mitja a la lliga nord-americana només ha disputat 49 partits compaginant la seva presència en els Timberwolves i els Jazz, amb els seus filials a la G-League: els Iowa Wolves i el Salt Lake City, respectivament.