BÀSQUET

Els Gasol contribueixen a renovar el camp de la Muntanyeta a Sant Boi

Els Gasol contribueixen a renovar el camp de la Muntanyeta a Sant Boi
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Gasol Foundation, fundació dels germans Pau i Marc Gasol, junt amb 2K Foundations i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregrat, ha renovat les pistes de bàsquet del Parc de la Muntanyeta de la localitat barcelonina, en un projecte a càrrec de l’artista urbà Digo Diego i amb la seva visió del paisatge inspirada en la geometria i abstracció.

«És un honor per a mi participar en projectes com aquest a través de la Gasol Foundation per oferir als més petits espais destinats a la pràctica de l’esport que tant estimo i que serveixin també per a la promoció d’hàbits saludables», va declarar l’exjugador Pau Gasol, president de la Gasol Foundation junt amb el seu germà Marc.

Ja retirat, l’excampió de l’NBA i exjugador del Barça va reconèixer que li fa «especial il·lusió» que aquest projecte sigui a Sant Boi. «És la ciutat on vaig créixer i vaig donar els meus primers passos com a esportista, a més de ser la seu de la nostra fundació», va recordar.

Espai familiar

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va destacar que aquest nou equipament esportiu recorda la importància de les aliances publicoprivades en el disseny de les ciutats. «Per a nosaltres, aquesta pista representa el triomf d’aquest ADN col·laboratiu i suposa un impuls important per a les nostres polítiques orientades a la pràctica de l’esport i, en general, al foment dels hàbits saludables. Ens fa molta il·lusió donar continuïtat a una relació que s’està demostrat tan fecunda amb els nostres amics i amigues de la Fundació Gasol», va manifestar.

Notícies relacionades

Precisament, la directora executiva de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, va assegurar que la renovació del camp és un exemple de com la col·laboració entre entitats privades, públiques i el tercer sector és capaç de transformar els entorns on viuen, creixen i juguen els més petits. «Volem que aquest camp es converteixi en un espai familiar, on nens i nenes, adolescents i adults puguin disfrutar de l’activitat física», va apuntar.

Aquests nous camps estan a disposició de la comunitat local. Com a part de la celebració, diferents escoles de Sant Boi de Llobregat van ser convidades a participar en l’acte i el 2023 la Gasol Foundation les dinamitzarà amb activitats per a tota la família que fomentin els quatre pilars dels hàbits de vida saludables: activitat física i esport, alimentació saludable, son i benestar emocional.