BÀSQUET

Pierre Oriola fitxa pel Girona

Pierre Oriola fitxa pel Girona
1
Es llegeix en minuts

L’ala pivot Pierre Oriola es va convertir aquest dissabte en nou jugador del Bàsquet Girona per a l’actual temporada (2022-23), segons va anunciar l’entitat en un comunicat.

Després d’una temporada gairebé en blanc per les lesions, Oriola, de 30 anys i 208 centímetres, aterra al pavelló de Fontajau procedent del Barça, amb el qual va rescindir el seu contracte aquest estiu.

El jugador lleidetà aportarà experiència al projecte presidit per Marc Gasol, ja que al llarg de la seva carrera ha disputat 317 partits a la Lliga Endesa, 142 a l’Eurolliga i 39 a l’Eurocopa.

Abans de firmar pel Barcelona l’estiu del 2017, el jugador de Tàrrega (Lleida) va passar pel Manresa, el Sevilla i el València, amb el qual va alçar el títol de lliga en la temporada 2016-2017.

Vuitè fitxatge

Amb el Barça va guanyar una lliga (2021) i quatre vegades la Copa del Rei (2018, 2019, 2021 i 2022). A les files de la selecció espanyola, es va penjar l’or en el Mundial del 2019 i el bronze en l’Europeu del 2017.

Notícies relacionades

Oriola, que es converteix en el vuitè fitxatge del Girona per afrontar el seu debut a la Lliga Endesa, va assegurar en declaracions distribuïdes pel club català que està «il·lusionat» i «molt content» de formar part de l’equip, de poder jugar al costat de Marc Gasol i de ser entrenat per Aíto García Reneses.

«L’objectiu és fer una bona temporada, anar fent passes endavant en aquest projecte i intentar posar el meu gra de sorra i la meva experiència al servei de l’equip», va concloure.

Temes:

Marc Gasol