Bàsquet

Barça–Joventut i Betis – Reial Madrid, en les semifinals de la Supercopa

  • L’equip blaugrana, amb els fitxatges de Da Silva i Paulí, ha iniciat aquest dilluns la pretemporada amb les revisions mèdiques a la ciutat esportiva i dimarts començaran els entrenaments.

Barça–Joventut i Betis – Reial Madrid, en les semifinals de la Supercopa

FCB

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Supercopa Endesa de bàsquet, que es disputarà a Sevilla a finals de setembre, tindrà com a semifinals els partits Coosur Betis – Reial Madrid i Barça Bàsquet – Joventut, segons el sorteig celebrat dilluns a la sala Metropol de las Setas de la capital andalusa.

El partit entre l’equip bètic, amfitrió del torneig, i el Reial Madrid obrirà la competició el dissabte 24 de setembre a les 18.30 hores, mentre que el dels dos equips catalans serà a les 21.30 hores. Els guanyadors dels dos partits jugaran la final l’endemà, diumenge 25, amb tots els partits en el mateix escenari, el Palau dels Esports San Pablo.

El president de l’ACB, Antonio Martín, va destacar que la Supercopa és «un torneig que tots volen tenir a la vitrina» i que «Sevilla ho té tot» per conquerir el trofeu, així que la seva organització «intentarà aprofitar el potencial» de la seu aquest any.

L’exjugador internacional va recordar l’exconseller d’Educació i Esports de la Junta d’Andalusia, Javier Imbroda, mort fa uns mesos, ja que l’elecció de Sevilla per allotjar la Supercopa «forma part del seu llegat i de la seva aposta per l’esport».

Dues novetats

L’equip de Sarunas Jasikevicius ha tornat al treball aquest dilluns. Els sis jugadors citats del primer equip (Kyle Kuric, Cory Higgins, Alex Abrines, Sergi Martínez, Oriol Paulí i Oscar Da Silva) han passat els reconeixements mèdics a la Ciutat Esportiva per donar el tret de sortida a la nova temporada. Dimarts començaran els entrenaments.

La jornada de revisions ha servit també perquè dues de les noves incorporacions d’aquest mercat d’estiu, Paulí i Da Silva, tinguin un primer contacte amb el vestidor blaugrana. A més, els dos jugadors han compartit impressions amb Jasikevicius el primer dia de pretemporada.

Sense Mirotic

Notícies relacionades

A partir de dimarts, els blaugrana combinaran sessions de bàsquet i físiques al Palau Blaugrana i al pavelló i a la gespa de la Ciutat Esportiva. Completaran l’equip aquest inici de pretemporada 10 jugadors del bàsquet formatiu: Michael Caicedo, James Nnaji, Rafa Villar i Martín Iglesias, del Barça Atlètic, i els juniors Dayan Nessah, Dani Iruela, Kasparas Jakucionis, Dame Sarr, Pol Saló i Andreas Holst.

La resta de jugadors del primer equip (Kalinic, Vesely, Satoransky, Tobey, Jokubaitis, Sanli, Laprovittola) estan concentrats amb les seves seleccions per a la disputa de l’Eurobasket i de l’AmeriCup. Nikola Mirotic, mentrestant, continua recuperant-se de les molèsties al tendó d’Aquil·les.