NBA

Harden i Durant, entrenaments i diversió a Barcelona

Harden i Durant, entrenaments i diversió a Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Kevin Durant i James Harden van anar la setmana passada a un concert de Travis Scott a Londres. Van sortir, s’ho van passar bé i van optar per estendre la seva estada a Europa abans de començar la pretemporada de l’NBA. Van trucar a un contacte a Barcelona. Busca’ns una pista de bàsquet per entrenar-nos, li van dir. Fet, els van contestar. Les dues estrelles de la cistella i el seu seguici van pujar a un avió privat i van fer cap al Prat. Durant tres dies de la setmana passada van suar d’allò més al pavelló de La Salle Bonanova.

Si el món de l’NBA està pendent del destí d’un jugador és ara mateix de Durant. El crac de 33 anys vol deixar la franquícia de Brooklyn. El propietari va mantenir una reunió amb ell a Londres sense que s’arribés a un acord. Els Nets, segons han deixat entreveure aquest dilluns, ja preparen els entrenaments sense el seu jugador referencial, que es mor de ganes de mudar-se als Boston Celtics o, millor encara, als Philadelphia 76ers amb el seu amic Harden.

Tots dos van compartir vestidor als Nets fins a la campanya passada i, curiosament, es va escriure molt que la mala relació entre tots dos va propiciar el traspàs de Harden a Filadèlfia. A Barcelona han demostrat que no era així. Complicitat màxima. Van entrenar i es van divertir i van disfrutar junts d’unes vacances envoltats d’alguns amics.

Ampli seguici

Els dos jugadors, instal·lats a l’hotel Vela, es van desplaçar cadascun dels tres dies a La Salle Bonanova acompanyats, segons han explicat a EL PERIÓDICO alguns testimonis, amb no pas menys d’una dotzena de persones, entre preparadors personals, un fisio, amics que van fer d’espàrrings, guardaespatlles i fins i tot un fotògraf que segueix els passos de Harden. Les dues estrelles van demanar discreció i que els pocs presents aliens al grup no fessin fotos amb els mòbils, tot i que a les xarxes socials van transcendir unes borroses imatges.

Notícies relacionades

Cada dia hi apareixien no gaire d’hora, al migdia, i s’entrenaven durant un parell d’hores, un dia a 34 graus. Van fer treball físic d’escalfament, exercicis tècnics individuals i després una sessió de tir. Un dels testimonis va explicar a aquest diari que el primer dia en particular es van mostrar particularment desencertats. Va comptar sis tirs seguits errats a Durant, una raresa en un jugador del seu extraordinari talent. Harden, a qui de manera recurrent se li qüestiona el pes, va aparèixer més estilitzat de l’habitual a la pretemporada.

Després de les dues hores de posada a punt van pujar a la limusina i un xòfer els va retornar a l’hotel al costat del mar. La resta del dia es van concentrar en la diversió. L’un, Durant, guanya uns 40 milions de dòlars a l’any; l’altre, Harden, uns 33 milions. Els dona per passar-s’ho molt bé. A finals de setmana van tornar als EUA. L’un sabent a quin equip jugarà la temporada vinent; l’altre, encara no.

Temes:

Kevin Durant