BÀSQUET

El Joventut amplia el contracte d’Ante Tomic fins al 2025

El pivot croat, de 35 anys, continuarà sent el referent badaloní

El Joventut amplia el contracte d’Ante Tomic fins al 2025

TWITTER / @Penya1930

1
Es llegeix en minuts

El pivot croat Ante Tomic jugarà en el Joventut Badalona fins al juny del 2025, després que les dues parts hagin acordat fer efectiva la temporada opcional que li quedava al jugador i ampliar el seu contracte dues temporades més, segons va informar el club.

D’aquesta manera, Tomic, de 35 anys, acabarà la seva carrera esportiva a Badalona, on va arribar fa dues temporades procedent del Barça per convertir-se en un dels grans referents de l’equip català.

L’ampliació del contracte del croat arriba després de realitzar una de les millors temporades des que va aterrar a Espanya per jugar amb el Reial Madrid. A la Lliga Endesa va fer una mitjana de 14,3 punts per partit, 6,6 rebots i 2,7 rebots.

La seva aportació va ser decisiva en les eliminatòries pel títol perquè la Penya arribés primer a les semifinals, on va caure en el quart partit davant el Barça després de guanyar al Palau Blaugrana.

Notícies relacionades

En les ‘play-off’, Tomic va pujar les seves prestacions fins als 22,3 de valoració de mitjana i 16,6 punts i 7,9 rebots.

Una vegada assegurada la continuïtat de Tomic, l’objectiu del Joventut és aconseguir que el pivot Derek Willis accepti continuar a Badalona, mentre que l’altre ala pivot de l’equip, Vladimir Brodziansky, seguirà la seva carrera en el Bahçesehir turc.