Bàsquet

Badalona demana a l’ACB l’organització de la Copa del Rei del 2023

Badalona demana a l’ACB l’organització de la Copa del Rei del 2023

ACB Photo

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Badalona va sol·licitar formalment a l’ACB dimarts l’organització de la pròxima Copa del Rei, que està previst que se celebri el febrer del 2023, segons va informar el consistori badaloní.

L’alcalde de la ciutat, Rubén Guijarro, va enviar dimarts una carta al president de l’ACB, Antonio Martín, per demanar l’organització d’aquest esdeveniment i va assenyalar «la il·lusió, la tradició i la capacitat» de la ciutat, segons el comunicat municipal.

En la missiva, Guijarro destaca que Badalona és «l’indiscutible bressol del bàsquet i és la millor seu possible» per acollir una de les competicions esportives de més prestigi a Espanya.

Notícies relacionades

«Estarem a l’altura de les ciutats que ens han precedit i deixarem el llistó molt alt per a les ciutats que ens seguiran. Tenim la certesa que la ciutat s’abocarà a aquest esdeveniment històric», diu el regidor en la carta enviada a l’ACB.

L’última vegada que Badalona va ser seu de la Copa del Rei va ser el 1985 a l’antic pavelló d’Ausias March, amb el triomf (90-76) del Reial Madrid davant el Ron Negrita Joventut. El Palau Olímpic de Badalona mai no ha sigut seu d’aquesta competició des de la seva inauguració el 1991.