Bàsquet

L’Eurolliga traslladarà els partits dels equips russos a territori neutral

  • El partit que havia de disputar el Barça aquest diumenge al camp del CSKA a Moscou queda suspès

  • Una reunió dels 18 clubs aprova mesures d’urgència pel conflicte a Ucraïna

L’Eurolliga traslladarà els partits dels equips russos a territori neutral

FCB

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Els 18 equips que competeixen a l’Eurolliga s’han reunit aquest divendres d’urgència per valorar la situació de la competició després de l’esclat de la guerra iniciada per Rússia en territori ucraïnès i han pres la decisió d’aprovar el trasllat a un escenari neutral de tots els enfrontaments que s’havien de disputar en territori rus, amb l’única excepció dels que disputin els equips russos, el Zenith Sant Petersburg contra l’Unics Kazan i el Zenit-CSKA Moscou, que s’han de disputar, els dies 22 de març i 1 d’abril, respectivament.

Amb aquesta decisió queda suspès el partit que havia de disputar el Barça aquest diumenge al camp del CSKA Moscou. Els blaugranes havien d’enfrontar-se aquest divendres també al Zenit de Sant Petersburg, l’equip que dirigeix el tècnic exblaugrana Xavi Pascual, però l’Eurolliga va optar per suspendre de manera preventiva l’enfrontament fins a prendre una decisió del comitè executiu.

En la reunió, en la qual han participat també els representants dels equips russos, CSKA; Zenit i Unics Kazan, s’ha decidit també que els partits que afecten els equips russos fora del seu camp es mantinguin tal com estan programats.

Notícies relacionades

L’Eurolliga analitzarà ara les diferents alternatives perquè es puguin celebrar aquests partits i les seus neutrals a les quals es traslladarà la competició. Una de les propostes és disputar aquests enfrontaments a Sèrbia.