Bàsquet

Kevin Durant lidera el ‘dream team’ dels EUA per als Jocs

Kevin Durant lidera el ‘dream team’ dels EUA per als Jocs

USA Basketball

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

L’estrella dels Brooklyn Nets, Kevin Durant, és la gran referència de l’equip dels Estats Units per als Jocs de Tòquio, la llista definitiva del qual de 12 jugadors va ser donada a conèixer aquest dilluns per la federació nord-americana.

L’equip dels EUA busca un quart títol olímpic consecutiu que prolongui la seva hegemonia en els Jocs, però també recompondre la seva imatge internacional, posada en qüestió amb la derrota en el Mundial de la Xina del 2019, on Espanya va aconseguir el seu segon campionat mundial.

En aquesta llista hi ha Bam Adebayo (Miami Heat), Bradley Beal (Washington Wizards), Devin Booker (Phoenix Suns), Jerami Grant (Detroit Pistons), Draymond Green (Golden State Warriors), Jrue Holiday (Milwaukee Bucks), Zach LaVine (Chicago Bulls), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Kevin Love (Cleveland Cavaliers), KJris Middleton (Milwaukee Buck) i Jayson Tatum (Boston Celtics).

Ambiciós Popovitx

Soc feliç pels jugadors seleccionats i estic ansiós per començar a treballar amb aquest meravellós grup a partir del dia 6 a Las Vegas i molt motivat per representar els Estats Units en el nostre repte d’aconseguir una medalla d’or a Tòquio», va explicar Gregg Popovitx, que assumeix el càrrec de seleccionador per a aquesta cita i comptarà entre els seus ajudants amb Steve Kerr.

Notícies relacionades

Aquesta serà la quarta presència en una cita olímpica per a Durant que entra en una llista selecta de jugadors amb tres o més presències en Jocs que encapçala Carmelo Anthony (2004, 2008, 2012, 2016), Lebron James (2004, 2008, 2012) i David Robinson (1988, 1992 i 1996).

Durant va ser el líder anotador dels Estats Units en les dues últimes edicions dels Jocs (Londres 2012 i Rio 2016)