Bàsquet

El Barça té un acord amb Sertac Sanli, campió d’Eurolliga amb l’Efes

El pivot turc, de 2,12 i 30 anys, firmarà per dues temporades per ocupar la plaça de Pustovyi

El Barça té un acord amb Sertac Sanli, campió d’Eurolliga amb l’Efes

Euroleague

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona tindria tancat un acord amb el pivot de l’Anadolu Efes, Setac Sanli, per incorporar-se aquest estiu amb un contracte de dues temporades, segons avança la web Eurohoops i també BeIN Sports.

L’acord amb Sanli, un pivot de 2,12 i 30 anys, es produeix després de la millor temporada del pivot turc a nivell personal. El seu rendiment ha sigut una de les claus del títol d’Eurolliga que va conquerir l’equip d’Ergin Ataman en la final del 31 de maig a Colònia precisament davant l’equip blaugrana. En la ‘final four’, Sanli va fer una mitjana de 15,5 punts, 5 rebots i 2 taps.

Notícies relacionades

L’arribada de Sanli respon a l’interès de Jasikevicius de reforçar la posició de pivot, ja que es dona pràcticament per segura la sortida de l’ucraïnès Artem Pustovyi i també la del català Pau Gasol, que ha reforçat el grup en aquesta part final de la temporada com a part del seu objectiu de reintegrar-se en la competició i buscar una plaça a l’equip olímpic per a Tòquio.

El pivot turc ha tingut una progressió espectacular aquests dos últims anys a les ordres d’Ataman a l’Efes per convertir-se en un garantia en el joc interior i en les accions de bloqueig i continuació, a més de ser una amenaça des de la línia de tres. Amb l’acord pràcticament tancat amb el Barça, Sanli vol viure la seva primera experiència fora de Turquia en un equip amb fermes aspiracions a lluitar per tots els títols.