Els ‘play-off’ de l’Eurolliga

L’Efes elimina un Madrid que va somiar amb la remuntada

Singleton, autor de 26 i 8 rebots, va ser el botxí blanc en un partit que no es va decidir fins a l’últim minut (88-83)

1
Luis Mendiola

La capacitat de lluita i l’esperit de supervivència van portar el Madrid a mantenir les seves opcions als ‘play-off’ de l’Eurolliga fins als últims instants del cinquè partit contra l’Anadolu Efes. L’equip de Pablo Laso va caure per 88-83 després d’un pols espectacular contra l’equip turc, que va fer valer finalment l’avantatge de camp per tornar a plantar-se a la ‘final four’, però ho va fer donant-ho tot sobre la pista del Sina Erdem Sports Hall.

El triomf de l’Efes va tenir un heroi clar: l’exblaugrana Chris Singleton, autor de 26 punts, 8 rebots i 38 de valoració, en la seva millor actuació a la competició europea, tot i que l’aportació de Micic (18 punts i 5 assistències) i també de Simon (17 punts) va tornar a ser clau per donar-lo a l’equip d’Ergin Ataman.

Laprivottola, referent

Després de veure’s mig condemnat després dels dos primers partits, resolts amb enorme claredat per l’equip turc, el Madrid va arribar a somiar protagonitzar una de les remuntades més notables de la història. La pissarra de Laso i una actuació coral dels jugadors blancs, de nou amb un paper protagonista del base Nico Laprovittola (17 punts, 4 assistències, 20 valoració) li va complicar la vida a l’Efes, que va arribar a veure’s per darrere al marcador fins al descans (36-41). Els millors minuts de l’equip turc van arribar en els cinc primers minuts del tercer quart, en els quals van firmar un parcial de 19-3 que els va tornar el control.

El Madrid no es va desenganxar mai de la lluita i des de la línia del triple i el control del rebot va aconseguir entrar a l’últim minut i mig amb el marcador igualat a 80. A falta de 38 segons, Krunoslav Simon va decidir amb un triple ben defensat i la defensa de l’Efes va acabar de resoldre davant els dos últims atacs ja precipitats de l’equip blanc.